Besteed uw boekhouding uit:
Bel vrijblijvend: 020 - 794 71 79
Home > Jaarrekening en bedrijfsadvies
Boekhouder aan het werk

Bedrijfsadvies in Amsterdam

Bedrijfsadvies en het opstellen van uw jaarrekening

De jaarrekening voor uw onderneming dient ieder jaar opgesteld te worden. In principe vijf maanden na afloop van het boekjaar. De jaarrekening is een weergave van de financiële situatie van uw onderneming. Het bestaat uit drie onderdelen, te weten:

  • Een balans
  • Een resultatenrekening
  • Een toelichting op de balans en de resultatenrekening

Er komt veel kijken bij het opstellen van de jaarrekening. Het kan dan ook veel tijd kosten en het is een specialistische klus. Wij hebben veel ervaring in het opstellen van een correcte jaarrekening en helpen u graag. Neem daarom vrijblijvend contact met ons op! Op die manier bent u ervan verzekerd dat uw jaarrekening klopt en heeft u een goed inzicht in de financiële positie van uw onderneming.

Advies voor uw bedrijfsvoering

Als ondernemend boekhoudkantoor hebben wij veel inzicht in wat er zich bij ondernemingen afspeelt. Wij zijn dan ook niet alleen de specialist voor uw administratie, maar eveneens de specialist voor uw bedrijf. Wij kunnen u voorzien van deskundig bedrijfsadvies, zodat u goed op de hoogte bent en de juiste beslissingen kunt nemen!

Wij denken graag pro-actief met u en uw onderneming mee. Omdat wij denken als onderneming en oprecht geïnteresseerd zijn in uw onderneming, kunnen wij de zaken goed en grondig aanpakken. Zo blijft uw bedrijfsvoering financieel en fiscaal gezond!

Voor een deskundig bedrijfsadvies moet u dan ook bij uw boekhouder in Amsterdam zijn. Wij vertellen u graag meer over wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen. Neem daarom vrijblijvend contact op met ons.

Menu